Egészségügyi intézmények professzionális takarítása

Az egészségügyi intézmények higiénikus takarítása különös figyelmet igényel. A hatékonyan működő egészségügyi ellátás alapfeltétele az intézmények higiénikus tisztasága.

A megszokottól eltérő technológiára vonatkozó szabályok maximális betartására ügyelve, és kollégáink folyamatos képzése mellett vállajuk egészségügyi intézmények fertőtlenítését.

Antibaktericid és antivirucid szerek felhasználásával végzünk fertőtlenítést az olyan speciális eljárást igénylő területeken, mint a kórházak, a rendelők, és az egyéb egészségügyi intézmények, ahol a steril környezet a mindennnapi munka feltétele. 

A kiemelt kockázattal járó területeket speciális fertőtlenítő és takarítószerekkel kezeljük. A technológiailag követendő eljárásokat az új elvárásokhoz, a járványügyi helyzethez igazítottuk infekciókontrollban jártas személyek bevonásával.

A speciális figyelmet igénylő területek takarítására higiéniai tervet készítünk, ezek betartását takarítási protokoll segíti.

A megelőzéstől a zárófertőtlenítésig a leghatékonyabb eljásárásokat alkalmazzuk.

A személyzetet folyamatosan képezzük, a kiemelt gyógyítási és ápolási területekeken történő fertőtlenítési eljárásokat folyamatosan optimalizáljuk.
Egészségügyi intézmények takarítása Budapesten és Pest megyében

BlessClean

Profi és megbízható takarítószolgálat Budapesten és Pest megye egész területén.

Kapcsolat